ONS (Ondernemersvereniging Nieuw Stappegoor)

De Vereniging heeft als doel een goede werk- en leefomgeving te bewerkstelligen binnen het gebied Nieuw Stappegoor. Samenwerking tussen de verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen in het gebied moet leiden tot een prettige omgeving, waar bezoekers graag komen. Nieuw Stappegoor is een gebied in ontwikkeling, waar wonen, werken, studie en vrijetijdsbeleving in een diverse mix aanwezig zullen zijn.

Op dit moment bestaat de Vereniging uit 20 leden, die jaarlijks vier keer bij elkaar komen om belangrijke zaken, die spelen in Nieuw Stappegoor te bespreken. Hiernaast is er regelmatig overleg vanuit het bestuur met de gemeente Tilburg.

Het bestuur bestaat uit Voorzitter Rob Swaans, Vice Voorzitter: Rick von Kriegenbergh en Secretaris / Penningmeester Rob de Brabander.

Leden:

Amusement & Horeca
EuroscoopAsian Boulevard, Bommel Beer, Horeca T-Kwadraat, Snack Factory, Subway

Sport & Beweging
De Grote Club ActieHealth Club el futUro, Neoliet, IJssport Centrum, Ireen Wust ijsbaan, Kinderstad Tilburg, Recreatiebad Stappegoor, Sportmedisch Centrum Tilburg, T-Kwadraat Sportcomplex

Winkels
Johns Sport Tilburg, Sportief, Wilkin Sports

Onderwijs
Ambachtscool, Installatiewerk Brabant/Zeeland, Instituut Broers

Contact met Secretariaat ONS

Vul het onderstaand formulier in als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt gericht aan de  Secretariaat van ONS. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

1 + 4 =

Contact gegevens

Secretariaat ONS
Rob de Brabander

06 18 355 613

Koggeplein 29
5017 LA Tilburg