Kinderstad Tilburg

Is uw kind dol op sporten en graag in beweging?
Denk dan aan sport-bso T2 van Kinderstad. Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd. Zonder extra kosten en wij regelen het vervoer vanaf vele scholen aan de zuidkant van Tilburg.

Ook zwemlessen
“Bij ons kunnen kinderen kennis maken met veel verschillende sporten en ontdekken wat ze echt leuk vinden”, aldus de locatiedirecteur van T2. “Allerlei zaalsporten zoals basketbal, volleybal, badminton, maar ook atletiek en schaatsen. Of gewoon een lekker potje voetballen op het buitenterrein. We hebben binnen 2 grote, gezellige ruimtes voor kinderen van 4 tot 8 jaar en voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Binnen is er ook van alles te doen: samen gamen met de actieve game-sporten of een potje tafeltennis, kinderen kiezen waar ze zin in hebben. Samen met Sportbedrijf Tilburg bieden we ook zwemlessen aan tijdens bso-tijd.”

Plezier
“Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren samenwerken, de regels van sport, het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben. Vanaf 4 jaar kan iedereen meedoen. Laatst zei één van de kinderen dat ze in de vakantie liever naar T2 gaat dan thuisblijft. Een groot compliment voor ons!”

Meer weten of gratis een keertje meedoen? Wij geven u graag een rondleiding door onze prachtige en sportieve bso!”

 Contact met Kinderstad Tilburg

Vul het onderstaand formulier in als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt gericht aan Kinderstad Tilburg. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

 

8 + 6 =

 Prijzen

Gezamelijk jaarinkomen één middag kost +/-
€17.000 €7,-  (netto)
€37.000 €13,- (netto)
€50.000 €16,- (netto)
€70.000 €23,- (netto)

* het gaat hier om voorbeelden, u kunt aan deze tabel geen rechten ontlenen.

Openingstijden

Ma na schooltijd – 19:00
Di na schooltijd – 19:00
Wo na schooltijd – 19:00
Do na schooltijd – 19:00
Vr na schooltijd – 19:00
Za gesloten
Zo gesloten

Tijdens schoolvakanties en sluitingsdagen van de school: van 7.30 tot 19.00 uur

Contact gegevens

Tel:  013-5354799
Olympiaplein 382
5022 DX Tilburg