De Beren Tilburg

Eetcafé De Beren Tilburg  is onderdeel van de Beren eetcafés en gevestigd in het pand van de Euroscoop.

Bij de Beren eetcafés geniet je al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van onze producten waar wij iedere dag mee werken.

Omdat onze beroemde spare ribs naar eigen Berenrecept worden gemarineerd, vind je de unieke smaak van onze ribben nergens anders. Onze malse Hollandse kipfilet, voortreffelijk varkensvlees en rundvlees van Zuid-Amerikaanse runderen  zorgen voor de topkwaliteit die kenmerkend is voor de keuken van de Beren eetcafés. Niet alleen gebruiken wij producten van de hoogste kwaliteit, maar worden onze sauzen en marinades ook bereid volgens authentiek Berenrecept. Zo wordt onze befaamde pindasaus elke dag volgens een geheim recept vers bereid en geleverd aan onze eetcafés.

Onze kwaliteit is ook terug te zien in de hoge service die wij bieden. Samen met onze medewerkers doen we er alles aan om onze gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. Hiervoor volgen de Beren medewerkers intern diverse trainingen en speciale opleidingen. Wij willen niet alleen zorgen voor een goede service en een snelle bediening; ons doel is om de allerbeste service te bieden en elke gast compleet in de watten te leggen. Pas als je een geweldige avond hebt gehad en dit met meer mensen wilt delen is onze missie geslaagd!

Inmiddels zijn er 23 Beren eetcafés verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Utrecht. En, niet te vergeten, de Bezorgbeer die alle berelekkere gerechten thuis of op het werk bezorgt.

Contact met De Beren Tilburg 

Vul het onderstaand formulier in als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt gericht aan De Beren Tilburg . Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

6 + 5 =

 Prijzen

Drie gangen Keuze menu’s €19,50
Dagmenu’s v.a. €9,90

* volledige menukaart

Openingstijden

Ma vanaf 12:00
Di vanaf 12:00
Wo vanaf 12:00
Do vanaf 12:00
Vr vanaf 12:00
Za vanaf 12:00
Zo vanaf 12:00

 

Contact gegevens

Tel: 013-5820344
Olympiaplein 1
5022 DW Tilburg